Stabiele hosting en domeinregistratie voor de ambitieuze webondernemer

Magento webhosting

Klaar om uw eigen ambitie te overtreffen

magento-logo

Steeds meer webwinkels maken gebruik van het open source platform Magento. Een complete e-commerce omgeving met bijzonder veel mogelijkheden voor bestellen, betalen, logistiek, administratie en productenbeheer. Al deze mogelijkheden zorgen er wel voor dat het wat meer vergt van de techniek. En daarom is voor een goede werking, vooral als het aantal bezoekers omhoog gaat en er meer transacties plaatsvinden, een stabiele en doordachte omgeving nodig.

Servicenet begrijpt wat er nodig is om technisch te waarborgen dat de e-commerce omgeving uw grootste ambitie aankan. Daarom adviseren en helpen wij u graag met het kiezen van de juiste omgeving en de inrichting ervan. Laat die orders maar komen!

 

Domeinregistratie

domain-name-registration-300x257

Claim de mooiste en duidelijkste domeinnamen die er zijn. Bij Servicenet kunt u eenvoudig en goedkoop de domeinen registreren die u zoekt voor uw website, webshop, minisites en landingspages. Goede domeinen bieden niet alleen geweldige kansen voor gerichte marketingcampagnes, ze verhogen ook de vindbaarheid van uw online omgeving.

 

Neem nu contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak