Ook uw eigen omgeving is bij ons in goede handen

Your Managed Worksp@ce

voor als u een eigen IT-omgeving heeft

Heeft u al een bestaande IT omgeving en wilt u (nog) niet over naar het My Workpl@ce concept? Omdat u net heeft geïnvesteerd bijvoorbeeld, of omdat u goede redenen heeft om zelf een IT-omgeving te hebben? Ook In die gevallen nemen wij met hetzelfde enthousiasme, professionaliteit en eenvoud uw technische beslommeringen uit handen. Met Your Managed Worksp@ce beschikt u over de voordelen van uw eigen IT en/of telefonieomgeving en dragen wij volledige zorg voor de technische werking en ondersteuning van gebruikers. Wij dragen fanatiek en transparant zorg voor:

 • 000122Beheer van uw IT- en telefonieomgeving
 • Duidelijke afspraken met concrete KPI’s en rapportages
 • Volledig grafisch inzicht in de werking van alles binnen uw IT-omgeving
 • Vriendelijke en collegiale ondersteuning van uw gebruikers
 • Onze mening als wij vinden dat het beter of goedkoper kan
 • Slimme manier van werken waardoor we problemen voorkomen in plaats van brandjes blussen
 • En vooral heel weinig omkijken zodat u kunt doen waar u goed in bent.

 

Heeft u expertise en ervaring nodig?

Consultancy

Automatisering mag binnen uw bedrijf geen remmende factor zijn. Servicenet levert de beste mensen om uw IT en telefonie wensen te realiseren.

Onze consultants helpen u bij het ontwikkelen van een automatiseringsbeleid, dat aansluit op uw bedrijfsdoelstellingen. Wij richten ons op resultaten waar u in de praktijk daadwerkelijk iets aan hebt.

Op basis van heldere afspraken helpen wij u de gestelde doelen te bereiken. De medewerkers van uw bedrijf spelen hierbij een belangrijke rol. De door ons ingebrachte kennis brengen wij op hen over, zodat zij na ons vertrek verder kunnen. Door de betrokkenheid van medewerkers te vergroten creëert u draagvlak en maakt u personeel verantwoordelijk.

Teamwerk. Daar draait het om.

Detachering

Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van automatiseringsbeleid en leveren professionals die dit voor u realiseren. Kennis wordt vervolgens doorgegeven aan de medewerkers van uw bedrijf.

Servicenet detacheert graag professionals in uw organisatie. U ontlast hiermee de ICT-afdeling, zodat deze zich weer kan bezighouden met het vinden van oplossingen voor verbetering van uw primaire bedrijfsprocessen.

Met detachering van Servicenet slaat u vier vliegen in een klap:

 • Capaciteit: een uitbreiding van ICT-specialisten op het moment dat u ze nodig acht.
 • Kennis: onze mensen zijn gecertificeerde professionals en hebben een ruime ervaring op het gebied van ICT.
 • Flexibiliteit: op de door u gewenste momenten haalt u professionals in huis voor advies en het zoeken naar oplossingen.
 • Kostenbesparing: geen personele verplichtingen. Mankracht wordt, wanneer nodig, extern ingebracht.

Neem nu contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak