Wat moet je als starter allemaal regelen op het gebied van ICT, als je besloten hebt je eigen bedrijf te beginnen? Waarschijnlijk ren je meteen naar de dichtstbijzijnde computer met een om een domeinnaam te registreren bij bedrijf X. Vervolgens knutsel je ergens snel een website in elkaar bij bedrijf Y (want laten doen is duur), en ga je dat hosten bij bedrijf Q. Je bestanden sla je op bij bedrijf D. En vergeet niet een e-mailadres aan te maken. Overal staat wel iets en je betaalt overal een paar euro in de maand.

De kans is groot dat je bepaalde software nodig hebt om je dagelijkse taken uit te kunnen voeren. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft Office, CRM-pakketten, boekhoudpakketten enz. En wat te denken van een (legale!) versie van Windows. Dit draait natuurlijk allemaal op de laptop van 5 jaar oud “die het nog prima doet”. We nemen er ook nog een mobiel abonnementje bij met wat belminuten en data. Niet te duur, want er moeten kosten bespaard worden. Alles nieuw aanschaffen is een behoorlijke uitgaaf.

Beheer

ict-oplossingen-voor-de-startende-ondernemer-2

Goed voorbereid in de startblokken.

Stel jezelf de volgende vragen:

  • Wat doe ik als mijn laptop of pc defect is?
  • Wat zijn de gevolgen van een niet werkende mailbox?
  • Waar wil ik privacygevoelige informatie opslaan?
  • Hoeveel tijd wil ik besteden aan het draaiende houden van mijn ICT?
  • Hoeveel impact heeft het op mijn bedrijfsvoering als mijn internetverbinding weg valt?

Er zijn weinig dingen zo vervelend als een niet werkende computer. Niet werkende ICT zorgt vaak voor stress en irritaties. Werken wordt er dan niet leuker op. Het moet net zo vanzelfsprekend zijn als water uit de kraan of stroom uit het stopcontact.

De oplossing

Feit: Men neemt privé steeds vaker een abonnement om van een bepaald product gebruik te kunnen maken. Of het nou gaat om het leasen van een auto of een Cv-ketel. Zolang men betaalt is men verzekerd van een werkend product, updates, service en gemak.

Stel dat je je ICT ook zo kunt regelen.

Servicenet biedt de ideale oplossing. Eén dienstverlener die alles voor je beheert. Een werkplek in de cloud, altijd en overal bereikbaar, je bestanden veilig opgeslagen op onze eigen servers, hosting van je website en domeinnaam, en telefoneren over het internet. Eén vast contactpunt voor al je ICT gerelateerde zaken. Zodat jij je kunt concentreren op belangrijkere zaken.

Neem contact op en bekijk samen met ons, geheel vrijblijvend, wat voor jou de beste oplossing is.

ICT zonder zorgen. Dat is Servicenet.